logo

50 shades of attitudes.

Der findes ikke en film, der er blevet mere gennemdiskuteret end 50 shades of Grey. Den er blevet haglet ned af journalistiske krybskytter, og tilbedt som en guru – alt efter hvem der har snakket om den.

Når en film giver så meget omtale, så er det ganske enkelt fordi den tænder noget i os. Hvad enten det er en skyggeside eller en side vi står ved i os selv.

I mit nyhedsbrev i denne uge, har jeg skrevet lidt om hvordan vi kan få mere 50 shades of grey ind i vores liv.

For der findes ikke den kvinde eller mand, der ikke vil svare ja til mere passion og lidenskab – desværre siger mange nej, fordi de har oplevet et nederlag for mange gange, eller ved at der er masser af arbejde i det, og det orker de ikke.

Jeg giver i øjeblikket 3 sessioner for kr.: 2750,. På de 3 sessioner arbejder vi til bunds med din lidenskab.

Hvis i er en gruppe, så kontakt mig for rabat.

Hvis du fremover vil modtage mit nyhedsbrev, så skal du bare skrive dig op på min side.

NÅ – slut for mig for nu – og det var så 51 shades of attitude.

 

 

 

 

 

 

Citat om kærlighed

Skriv en kommentar

*

captcha *