logo

Hvad drømmer du om?

Jeg er nysgerrig. Hvad drømmer du om?

 

Når jeg er i min praksis er det ofte folks bristede illusioner eller ikke indfriede drømmer, der kommer til udtryk. Der er stor forskel på hvad vi drømmer om, og på hvilket plan vi drømmer om det. Er det lavpraktisk hverdagsagtig, eller er det mere i det store billede af vores liv.

Nogle gange om året laver jeg et visionboard. Det er egentlig bare en collage der  med ord og billeder beskriver mine visioner for mit liv. Den hænger på min opslagstavle, så jeg hver dag kan minde mig selv om min retning.

 

Mit visionboard - det seneste.

Mit visionboard – det seneste.

Der er dog altid noget jeg glemmer, der er også nogle drømme jeg har svært ved at sige højt, for så kan andre blive kede af det, eller jeg kan skuffe mig selv, for når det er sagt, bør det også blive gjort. Men nej, drømme kan vel ændre sig eller blive skubbet ligesom alt muligt andet. Spørgsmålet er:

“Tør du drømme?” eller “hvad drømmer du om”?

De fleste af mine klienter siger: “Et godt og sundt parforhold” –> men hvad er det for dig? Det handler om drømme, og om at blive specifik.

Smid en kommentar, så jeg kan blive inspireret.

Tak.

Skriv en kommentar

*

captcha *