logo

Min tur i Magasin.

Når jeg lander i Aarhus eller København, så har jeg det som en junkie i heroinland, idet jeg rammer byskiltet. Magasin skriger i mine årer og min indre timemanager begynder straks at planlægge, hvordan jeg kan få mest muligt udbytte af den magiske kæmpekolos der ligger midt i byen.

Jeg har elsket Magasin lige siden jeg som lille pige traskede rundt med min morfars store næve om min lille hånd. Jeg duftede, smagte og kiggede på de smukke flasker, make up og mennesker, alt imens min morfar kiggede under alle hylderne efter mønter. Når han en sjælden gang fandt en mønt lagde han sig, upåvirket af de smukke parfumedamers misbilligende blikke, ned med måsen i vejret og samlede den op. “Den her fortæller vi ikke mormor om”, sagde han. (Min mormor sad hårdt på økonomien, og hver mønt talte i regnskabet- bare ikke Magasin-mønterne)

I weekenden var jeg igen i Magasin, alle sanser var vakt, og oxytocinen flød i mit blod. Oxytócin er et tryghedsskabende hormon, som vi producerer i hobetal ved amning, venindesludder, sex, kys, kærtegn og juhuuuuu SHOPPING!

Svævende med de oxytocinfremmende poser.

Svævende med de oxytocinfremmende poser.

Jeg startede på 2. sal, hvor jeg fandt en drømmekjole, prøvede den på, men den sad løst foroven og stramt forneden – pis, men som den søde, smukke og unge ekspedient sagde, det flytter sig jo lidt nedad. TAK FOR LORT.

Med en fest i vente, blev jeg nødt til at gøre noget for mit hak i selvtilliden, derfor ville jeg købe en ny øjenskygge. Jeg fandt en sød, smuk og ung makeup-pige i stueetagen, og hun tilbød endda at lægge make-up for mig. Jeg takkede ja, for det var jo præcist  det, der kunne give min selvtillid et hak opad. Hun lagde make-up på mig, og konstaterede med et smil i sit smukke ansigt med de meget store og åbne grønne øjne, at jeg havde hængeøjenlåg, så jeg burde lægge min make-up på en helt speciel måde.

Så med dette i frisk erindring, gik jeg videre i Magasins underafdeling, nu med stor røv, små bryster og hængeøjenlåg.

Derfor endte min ide om at købe lidt lækkert brød og ost med hjem til min mand på hotelværelset, med et kyllingespyd og en gylden dame – det passede bedre til min selvfølelse lige der.

Jeg har rejst mig igen, fordi jeg ved hvordan.

Hvis du har svært ved at rejse dig efter nederlag, så kan det være mit kursus den 11. april er noget for dig. Det handler om, at vi ikke bare affinder os med, at livet gør ondt, men også handler på de muligheder det giver os.

Så hængebryster, hængeballer eller hængeøjenlåg, det handler om at flytte fokus, og komme videre.

 

 

  1. Karen Melchior Svar

    smukke ansigt med de meget store og åbne grønne øjne >>> tænkte jeg, har Rikke grønne øjne? Havde jeg ikke lagt mærke til, men smukt ansigt og store åbne øjne, jo det har hun.

    Håber I havde en fantastisk fest!

Skriv en kommentar

*

captcha *